Posted inProdukty

Vodní dýmka


Vodní dýmka je v poslední době opravdu velice oblíbená. Sama jsem vodní dýmku také zkoušela. A bylo to, když moje kamarádka slavila narozeniny. Byl tam i můj kamarád. A všichni tři jsme si řekli, že bychom mohli vyzkoušet také něco nového. A protože je můj kamarád už s tím počítal a určitě věděl, že chceme novinku, tak vzal s sebou z domu také vodní dýmku. Chvíli jsem na to koukala a měla jsem strach. Vůbec jsem netušila, co to vodní dýmka je. Můj kamarád říkal, že vodní dýmka je naprosto bezpečná. Že vůbec nemusíme se obávat, že by se nám něco stalo.

Vodní dýmka je skvělá.

A tak nám kamarád vodní dýmku popsal. Musím uznat, že jsem to pochopila ihned. A vodní dýmka se mi líbila potom i na pohled. Uhlíky do vodní dýmky také vzal. Uhlíky do vodní dýmky prý koupil na webové stránce shisharium.cz. Také jste někdy zkoušeli vodní dýmku? A jaký jste tam měli tabák? Právě na zmíněné webové stránce můžete sehnat jak tabák, tak také uhlíky do vodní dýmky nebo si také pořídit kvalitní vodní dýmku. Musím uznat, že když jsem s kamarádem A s kamarádkou zkoušela vodní dýmku, tak jsem z toho byla opravdu hodně překvapená. Bylo to lepší, než kdybych kouřila klasické obyčejné cigarety.

Znáte vodní dýmku?

A tak jsem si řekla, že až můj bratr bude také slavit narozeniny, který kouří, tak bych také potom mou mohla pořídit vodní dýmku. A protože můj bratr také má rád kvalitní tabák, tak bych právě na zmíněné webové stránce pořídila také kvalitní uhlíky do vodní dýmky a také kvalitní tabák. Když jsem po tom svém bratrovi dala vodní dýmku a kvalitní tabák do vodní dýmky, tak byl také překvapený. Protože on řekl, že už také chtěl kolikrát vyzkoušet vodní dýmku. Ale nechtěl ji kupovat prý, kdyby ho to nebavilo, tak by vodní dýmku měl úplně na nic. Jenomže já jsem mu řekla, že by jí klidně mohl prodat. Nakonec to dopadlo tak, že si bratr vodní dýmku nechal.