Posted inFirmy

Jak sázet v kurzovém sázení?


Sázení je dnes dostupnější než kdy jindy. Už dávno jsou pryč ty časy, kdy jste museli kvůli každé sázce na pobočku, vyplňovat sázkové lístky a vsadit si na přepážce. Dnes si můžete vsadit pohodlně ze svého počítače nebo mobilu, a k tomu ještě sledovat průběžně výsledky a dle toho upravovat svou sázku, jistit ji a podobně. Dnešní podoba sázení tedy velmi nahrává pohodlí a komfortu sázkařů. Větší dostupnost kurzového sázení sebou samozřejmě nese i větší riziko závislosti. Nezapomeňte, že riziko vzniku závislosti na hazardních hrách je vysoké. Sázení by pro vás mělo být především zábavou, odreagováním, pobavením.

notebook

Pokud cítíte, že nad sázením ztrácíte kontrolu, nebo se kvůli němu dostáváte do finančních problémů, nastavte si sebeomezující opatření, které nabízí téměř všechny sázkové kanceláře, nebo vyhledejte odbornou pomoc psychologa, psychiatra, obvodního lékaře nebo adiktologa. Mnoho začátečníků se ptá, jaké mám možnosti? Na co mám sázet? Jakou si mám nastavit strategii kurzového sázení? To záleží na mnoha věcech. Nejlepší strategií je, pokud budete sázet na to, čemu rozumíte. Máte rádi hokej? Věnovali jste se dříve fotbalu? Rozumíte perfektně pravidlům tenisu? Sázejte na to, v čem se dobře orientujete.

sázková kancelář

Pokud jste nikdy neviděli hru stolního tenisu, nerozumíte pravidlům a ani vás vlastně nebaví, nesázejte na něj, i kdybyste narazili na sebelepší kurz. Klíčové je sázet na to, čemu alespoň trochu rozumíme. Strategií sázení je hodně. Jedna z populárních, ale také velmi rizikových je all in. Tedy vsadíme všechno na jeden tiket. To vám může přinést pěknou výhru, ale nezapomeňte, že byste měli vsázet jen tolik peněz, které můžete bezpečně ztratit, aniž by to nějak ohrozilo vaši celkovou finanční situaci. Lepší je proto sázet ze svého obnosu na více tiketů, po menších částkách a částky určovat v takové výši, nakolik věříte dané sázce.